Kennis delen over herstel, behandeling en
participatie bij ernstige psychische aandoeningen

 

Inschrijving geopend 13de Phrenos Psychosecongres

Levensloop – levenshoop

De inschrijving van het 13de Phrenos Psychosecongres is geopend. Het congres vindt plaats op 23 november 2017 in De Nieuwe Buitensociëteit Regardz te Zwolle.

De rode draad in het programma van het congres is hoe cliënten in de verschillende levensfasen ondersteund kunnen worden in hun herstel: levensloop – levenshoop

Wat is de bijdrage van de ggz aan het leven met psychose in de verschillende levensfasen? Welke zorg heb je nodig als jeugdige, als bewoner van een beschermde woonvorm, als cliënt in de langdurige zorg, als oudere? Welke belemmeringen zijn er in de zorg om effectieve interventies aan te bieden?

 

Vroegboekkorting en direct inschrijven

Voor 1 september 2017 geldt een vroegboekkorting.
Medewerkers van bij Kenniscentrum Phrenos aangesloten instellingen betalen € 225,- (bij inschrijving voor 1 september € 200,–).
Medewerkers van niet bij Kenniscentrum Phrenos aangesloten instellingen betalen € 295,- (bij inschrijving voor 1 september € 265,–).

Direct inschrijven

Sprekers plenaire programma

Nanette Waterhout,  adviseur ervaringsdeskundigheid Raad van bestuur ervaringsdeskundige GGZ Noord-Holland-Noord, ambassadeur Samen sterk zonder Stigma
Jim van Os, psychiater, medisch manager divisie Hersenen UMC Utrecht
Iris Sommer, psychiater, hoogleraar Psychiatrie, divisie Hersenen, UMC Utrecht
Martijn Kole, ervaringsdeskundige, adviseur RvB Lister, oprichter Enik Recovery College
Tom Kuipers, psychiater, dr. Leo Kanner Huis.
Jojanneke Bruins, psycholoog, senior-onderzoeker Lentis Research (Jong Talent-lezing)

Dagvoorzitter is prof. dr. Marieke Pijnenborg, adjunct-hoogleraar klinische psychologie, GMW, Rijksuniversiteit Groningen, GZ-psycholoog en hoofd afdeling Wetenschappelijk onderzoek langdurige zorg, GGZ Drenthe.

Meer informatie