Kennis delen over herstel, behandeling en
participatie bij ernstige psychische aandoeningen

 

Pameijer

Pameijer ondersteunt mensen voor wie deelnemen aan de samenleving lastig is, bijvoorbeeld door psychische problemen of een (lichte) verstandelijke beperking. In alle levensfasen en situaties kan Pameijer passende ondersteuning bieden. Of het nu gaat om wonen, werken, opvoeden of sociale contacten: we ondersteunen mensen op een manier die hen verder helpt in het leven. Kijk voor meer informatie op www.pameijer.nl of bel 010-2710000.

Howie de Harp

Howie the Harp is een opleiding tot ervaringsdeskundige. Middels deze opleiding en gevoed door hun (cliënt)ervaring zijn deelnemers in staat om als ervaringsdeskundige de dienstverlening van binnenuit te verbeteren.

Lees meer over Howie de Harp

Buurtcirkels

BUUR-logo-CMYK-300dpi-drukwerkMensen met een ondersteuningsvraag die zelfstandig bij elkaar in de buurt kunnen wonen en hun talenten voor elkaar inzetten. Dat is het idee van Buurtcirkel. De deelnemers helpen elkaar waar nodig en vormen een sociaal netwerk. Deze methode wordt al ruim 25 jaar succesvol toegepast in Groot-Brittannië en past naadloos bij de visie (Talentontwikkeling, Tijdelijkheid, Eigen Regie)  van Pameijer.

Lees meer over de buurtcirkels van Pameijer

dichterbij

Bezoekadres
Stichting Pameijer Sociale psychiatrie
Crooswijksesingel 66
3034 CJ Rotterdam

Website
Stichting Pameijer Sociale psychiatrie