Kennis delen over herstel, behandeling en
participatie bij ernstige psychische aandoeningen

 

Mondriaan

Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg en heeft speciale behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en voor mensen met verslavingsproblematiek. Daarnaast biedt Mondriaan forensische psychiatrie.

Mondriaan staat voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg, met een veelzijdigheid aan medewerkers die toegewijd, empathisch, professioneel en respectvol zijn.

Cursus Eerste hulp bij psychische problemen

MHFA Nederland, dochteronderneming van GGzE biedt in samenwerking met verschillende samenwerkingspartners, waaronder Mondriaan,  de training Mental Health First Aid aan. De cursus is geschikt voor iedereen. Ook voor hulpverleners van de brandweer, politie, thuiszorg en dergelijke, zodat zij de juiste hulp kunnen bieden aan mensen in crisissituaties. Vanwege de ambulantisering hebben steeds vaker mensen te maken met (acute) psychische problemen. Daarom  is er bij burgers en hulpverleners behoefte aan meer kennis en vaardigheden op dit gebied.

Lees meer

Bezoekadres
Mondriaan
John F. Kennedylaan 301
6419 XZ Heerlen

Website
Mondriaan

Confidental Infomation