Kennis delen over herstel, behandeling en
participatie bij ernstige psychische aandoeningen

 

Inschrijfformulier opleiding Peer-supported Open Dialogue 2020

Persoonsgegevens

Aanhef*
MevrouwMeneer

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVvP, FGzPt, Kwaliteitsregister V&VN, VSR, NVRG en SKGV.

Factuurgegevens

Akkoord


Via de privacyverklaring informeren wij u over onze verwerking van uw gegevens. Wilt u informatie over onze activiteiten blijven ontvangen, klik dan hier.

Inschrijfvoorwaarden

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging van inschrijving. De factuur wordt voor aanvang van de opleiding naar het opgegeven emailadres gestuurd. Binnen 14 dagen kunt u uw inschrijving schriftelijk (per mail) kostenloos annuleren. Hierna is annulering niet meer mogelijk en worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Bij niet annuleren of afwezigheid tijdens de start van de opleiding blijven de deelnamekosten verschuldigd.

Instroomeisen

  • Je werkt in de geestelijke gezondheidszorg (ggz, zorg en welzijn)
  • Je hebt een vooropleiding op HBO niveau of hoger ofwel een verglijkbaar werk- en denkniveau op basis van werkervaring.
  • Je bent bereid een proces van persoonlijke verdieping aan te gaan.
  • Je beheerst voldoende Engels om de deels Engelstalige literatuur te bestuderen en om in de derde week twee dagen onderwijs in het Engels te volgen.
  • Je kunt een document (na inschrijven ontvang je dit per mail) voorleggen waaruit blijkt dat je leidinggevende zich verbindt aan de opleiding en jou hierin zal faciliteren en ondersteunen.
  • Je beschikt over de mogelijkheid om met een collega te oefenen in de praktijk. Het is daarom nadrukkelijk aanbevolen om met minimaal twee deelnemers uit één team deel te nemen aan de training aangezien je een netwerkgesprek altijd met twee POD-ondersteuners voert. Scholing van meer mensen uit één team met daarin minimaal één psychiater en één ervaringsdeskundige draagt bij aan modelgetrouwe implementatie. Voor een optimale praktijk is verbinding met een behandelpsychiatrie een voorwaarde.