Kennis delen over herstel, behandeling en
participatie bij ernstige psychische aandoeningen

 

Bijeenkomst Platform FACT Ervaringsdeskundigen

Inzet ervaringsdeskundigen voor herstelondersteunende zorg

Nieuwe datum: 15 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur

De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams.

Tijdens de bijeenkomsten van het platform FACT Ervaringsdeskundigen blijkt vaak dat het niet duidelijk is hoe de rol van de ervaringsdeskundige bij herstelondersteunende zorg optimaal benut kan worden.

In het Platform FACT Ervaringsdeskundigen is daarom een infosheet ontwikkeld om de inzet van ervaringsdeskundigen in multidisciplinaire teams en FACT-teams te ondersteunen. In dit infosheet zijn de inhoudelijke kern, doel, randvoorwaarden en taken beschreven (download). De implementatie vraagt niet alleen de inzet van de ervaringsdeskundigen maar ook van teamleiders, managers, directie, bestuur, HR.

Wat gaan we doen?

Op 15 oktober zullen we ervaringen, inzichten en ideeën delen en elkaar inspireren om de inzet van ervaringsdeskundigheid in de eigen organisatie verder te ontwikkelen. Het programma van de bijeenkomst ontvangen jullie van tevoren. Daarin zal voldoende ruimte zijn voor de onderwerpen die jullie zelf in willen brengen.

Breng een collega mee

Voor deze speciale bijeenkomst van het Platform FACT Ervaringsdeskundigen nodigen we ervaringsdeskundigen uit om iemand uit de organisatie mee te brengen die (mede)verantwoordelijk is voor de implementatie van ervaringsdeskundigheid.

Aanmelden

Je kan je aanmelden bij Joyce Huls: jhuls@kcphrenos.nl

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging met een link naar Teams.

 


Confidental Infomation