Kennis delen over herstel, behandeling en
participatie bij ernstige psychische aandoeningen

 

Inschrijfformulier Beautiful Distress Symposium 7 december 2017

Maximum aantal deelnemers is bereikt. Mocht u zich toch willen inschrijven dan komt uw inschrijving op de reservelijst

  Persoonsgegevens

  Accreditatie

  Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVvP, het Kwaliteitsregister V&V en het VSR

  Factuuradres

  Aanhef*
  mevrouwmeneer

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

 • Inschrijving is mogelijk tot en met de symposiumdatum. In verband met het beperkt aantal plaatsen wordt vroege inschrijving aanbevolen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van inschrijving.
 • De deelnameprijs bedraagt € 295,-.
 • De deelnameprijs voor (ex)patiënten en naaste familieleden bedraagt € 50,-.
 • De deelnameprijs voor studenten HBO/ Universitair bedraagt € 50,-. Voorwaarde is dat na inschrijving een kopie van de collegekaart wordt toegezonden aan inschrijving@beautifuldistress.org
 • Een tegemoetkoming in de deelnamekosten vanwege een krap budget is op verzoek mogelijk door 'verzoekt om contact' aan te vinken op het inschrijfformulier onder het kopje 'korting'.
 • Circa twee weken voor het symposium wordt een uitnodiging met het programma en de routebeschrijving naar de locatie verzonden.
 • Annuleren kan alleen per e-mail (inschrijving@beautifuldistress.org). Bij annuleren voor 10 november worden administratiekosten (€ 75,-) in rekening gebracht. Bij annuleren op of na 10 november worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Bij niet annuleren en afwezigheid tijdens het symposium blijven de deelnamekosten verschuldigd. Vervanging is mogelijk, mits via e-mail afgemeld (inschrijving@beautifuldistress.org). Indien het symposium door onvoldoende aanmeldingen of overmacht niet plaats kan vinden, vervallen de deelnamekosten en worden de ontvangen deelnemersgelden teruggestort.

 • Confidental Infomation